torsdag 21. januar 2010

På vent...

Siden vi har oppussing og restaurering litt på vent her i huset, tenkte jeg å vise frem et gammelt servise fra PP. Det er arv fra min oldemor, Ragna.





Vet ikke hvor gammelt det er, men tipper fra 1940-50 tallet...noen som vet?

fredag 15. januar 2010

Kan noen hjelpe?


I forrige innlegg nevnte jeg at det ble ganske tomt i stua da jula forsvant. Jeg er nok ikke eneste bloggdame med denne planten i hus, så er det noen som kan hjelpe meg hva den heter? Har lett etter den en stund, og plutselig dukket den opp på Floriss.

Bollen er i håndblåst glass og dukket opp på Home & Cottage, som har 20% på alle varer for de som ikke har fått det med seg :-) Synes den er helt nydelig!







Tulipaner er en av favorittene på denne tiden. Jeg er veldig glad i tulipanvasen min fra Ivar Aalto og Ittala, så den fylles jevnlig opp om dagen. Dessutenleser jeg på den vakre bloggen http://skogland-skogland.blogspot.com/ at det er Tulipanens dag idag..passer jo utmerket! God helg alle sammen!




torsdag 7. januar 2010

Ny frisk

Det er tid for å rydde bort julen og starte på ny frisk. Godt er det også! Englene skal fortsatt få bo i stua, sinkhjertet også. Julegardinene er borte, erstattet med hvite i lin.


Det blir liksom litt tomt med en gang, men i morgen skal jeg ut å kjøpe mange nye blomster.
Planen for 2010 er å fortsette utvendig restaurering...ny vegg med kledning, isolering og nye vinduer. Det blir spennende. Vi har mange planer inne også, nytt toalett og barnerom i andre etasje. Da må vi tømme for koks og ta en ny runde med gjenoppbygging. I disse kalde dager kjenner vi godt hvilke rom vi har pusset opp, tihi.